Bronzer

BLOG

Bronzer

De BRONZER


Bronzer is een (over het algemeen) een bruin/terra kleurige poeder dat je kunt gebruiken om de huid een zonniger tintje te geven. Het is een fijn product dat je kunt gebruiken om je huid, subtiel, iets donkerder te maken zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. In de winter bijvoorbeeld, dan kun je misschien weleens bleker zijn dan je mooi vindt en dan is het verleidelijk om een donkere tint foundation of BB cream aan te brengen, toch is dat niet de beste manier om iets bruiner te lijken, vooral niet omdat het contrast tussen de rest van je lichaam en je gezicht snel te groot wordt.

 

Links op foto = Glamorous trio bronzing € 32

is een echte showstopper, een ultrazacht poeder opgebouwd uit twee tinten: een bronzer en een parelmoer highlighter, die samen zorgen voor een subtiele maar levendige bruine tint, die moeiteloos & egaal aangebracht kan worden.

Dit is het best verkochte product!

 

In het midden op foto = Bronzing face finish € 29,90

Lift je look en verwarm je huid met onze ultra-verfijnde gemineraliseerde Bronzing Face Finish die een fluwelen afwerking geeft voor een zuivere, all-over natuurlijke finish. Verrijkt met voedend zeewierextract om uw huid soepel te houden. Deze is voor de donkere typetjes.

 

Rechts op foto = Light loving Illuminator € 26,90

Deze parelmoer highlighter zorgt voor een subtiele maar stralende afwerking voor jouw make-uplook. De Light Loving Illuminator bevat een intense pigmentatie die meteen een showstopping glow cree?ert. Dit product wordt meer gebruikt als highlighter.