Oogcrème

BLOG

Oogcrème

Waarom een • oogcrème• zo belangrijk is!

 

Een oogcrème voorkomt minder snel fijne lijntjes, donkere kringen en wallen. Omdat de huid rondom je ogen een lagere celstofwisseling en bloeddoorstroming heeft is deze dus veel fragieler dan de rest van jouw gelaat. Hier ontstaan vaak de eerste tekenen van een ouder wordende en vermoeide huid.

Het is dus belangrijk hier een juiste crème voor te gebruiken.

Een oogcrème is vaak milder en bevat andere ingrediënten dan een dagcrème.

 

De oogcrème is de laatste stap van de skincare routine. Deze breng je dus aan NA het aanbrengen van je dag- of nachtcrème.

Hier heb je écht niet veel van nodig!

Je smeert het vlak onder je ogen en op je bewegend ooglid, 2 x per dag.

 

OOLABOO heeft 2 oogcrèmes

 

Morning dew eye cream € 39,95

Is een hydraterende emulsie speciaal ontwikkeld voor het gevoelige ooggebied met droogtelijntjes. 25+

 

Truffle eye cream € 41,95

Vitaliseert de huidstamcellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt. De moleculen in de oogcrème zijn kleiner, om de fijne huid rondom de ogen door te dringen en veroudering tegen te gaan. Heeft een samenstelling van innovatieve actieve ingrediënten, waardoor gezwollen ogen, donkere kringen en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. De verzachtende en hydraterende crème is plezierig in gebruik en voorkomt een ‘trekkerig’ gevoel van de huid rondom de ogen. 40+

 

TIP!

Gebruik een gemstone roller bij het inmasseren van jouw oogcrème ( én serum ).

Door de rollende beweging stimuleer je veel. Zo help je de lymfedrainage op gang, produceert de huid meer collageen, verbetert de bloedcirculatie en help je toxines verwijderen.

De kleine kant van de gemstone roller gebruik je onder de ogen. Het vermindert donkere kringen en wallen. Je huidskleur én textuur worden verbeterd door het rollen en masseren. Omdat je jezelf met de beauty roller iedere dag een mini bindweefselmassage geeft, helpt het op termijn fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

 

Graag advies op maat van jouw huidconditie? Contacteer me! 0497 16 72 92 - info@schoonheidssalontinneke.be