Schoonheidsinstituut Tinneke

Mijn verhaal

Mijn verhaal start op 4 januari 1993, in de winter, de gezelligste tijd van het jaar.

Als 3 de laatkomer op rij, kochten mijn ouders er voor de derde keer een meisje bij. Van een portie girlpower gesproken binnen ons gezin. I love it!

Al van kleins af aan sprak ik over een eigen zaak, maar wat dat precies ging worden, wist niemand.

Ik hield me toen al vaak bezig met het lakken van nageltjes en het geven van nekmassages aan €1 op familiefeesten.

Op mijn 21 ste studeerde ik af als Marketeer. Tijdens deze studie volgde ik in avondschool nog 2 extra cursussen bij, eentje als ‘Kleurenconsulente’ en eentje in ‘Gellak’.

Al gauw gaf dit me een borrelend gevoel en koos ik nog voor een jaaropleiding als ‘Schoonheidsspecialiste’.

Op mijn 22 ste startte ik ‘Schoonheidssalon Tinneke’ in bijberoep. Twee jaar later besliste ik om de sprong te wagen naar hoofdberoep.

Mijn hobby werd dus mijn job, welke ik met hart en ziel doe! Ik hou er van om mensen in de watten te leggen, ze tot zichzelf te laten komen, ze te laten lachen én mooi te maken.

Het sociaal contact is enorm fijn, ik vind het zeer boeiend om te ervaren hoe iedereen zo uniek is, wat we van elkaar kunnen leren en hoe deze vaak openbloeien tot oprechte vriendschappen.

Om het beste in iedereen naar boven te halen, werk ik met huidverbeterende producten, die effectief iets doen voor onze huid en ons lichaam.

Al mijn producten zijn dermatologisch, ecologisch en milieubewust onderbouwd. Maak zeker een keertje kennis met Schoonheidssalon Tinneke.

Dingen waar ik instant blij van word

Lange wandelingen in het bos met mijn twee honden Lou (geadopteerde Jack Russel ) en Tiest (Weimaraner ), droogbloemen, kaarsjes die branden, een dagje alleen op trot, Scandinavische stijl, pastel kleuren, mijn huis decoreren, mensen verrassen, frietjes eten in het weekend, een dansje placeren, citytrips, positieve mensen en de geur van oolaboo.


Zo dit ben ik,

Hopelijk tot binnenkort.

Heb je vragen of maak je graag een afspraak om wat me-time te bekomen, dan hoor ik graag van jou.

Liefs,

Tinneke