What's your skin concern?

Ontdek wat we jou te bieden hebben.

slowmotion

anti-aging - vertragen van huidveroudering

​Een zeer hoogwaardige natuurlijke stamceltechniek, wordt toegepast om buitengewoon spectaculaire anti-aging resultaten te verkrijgen. De huid behoudt haar vocht- en collageengehalte waardoor rimpeltjes vervagen. Voor een effectieve vertraging van het verouderingsproces en het in balans houden van de rijpere huid is dit systeem ontwikkeld.

stop signs

signs of skin aging - eerste tekenen van huidveroudering

​Een weldaad voor de huid waarbij de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar wordt. Vanaf de leeftijd van 25 jaar begint de hoeveelheid hyaluronzuur en collageen aanzienlijk te dalen, waardoor het verouderingsproces ingezet wordt. Dankzij de bewezen actieve natuurlijke stoffen uit paddenstoelen, zien we direct een “opgevulde” huid. Speciaal aanbevolen vanaf +/- 30 jaar.

Intense Anti-aging

intense anti-aging - aanpakken bij de bron

​Optimale omstandigheden, zoals de leefomgeving, voeding, verzorging en licht zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid. Met deze wetenschap zijn de vier producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld. De producten zijn samengesteld met geavanceerde actieve ingrediënten, werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering tegen te gaan.

dryness is over

healing hydration - herstellende hydratatie

​De geselecteerde producten zijn uitermate geschikt bij een vochtarme huidconditie. De vochtarme huidconditie is veel voorkomend en is te herkennen aan: droogte lijntjes, trekkerige gevoel en eventueel het ontstaan van gerstekorreltjes. Dankzij de speciaal op vocht gebaseerde formules, wordt de vochtbalans meteen herstelt en ontstaat er een stralende huid.

perfect protection

sun protection - zonbescherming

​Complete UV-bescherming SPF 30 en intensieve antioxidant werking. Heeft zelfs een versterkende werking op broze haarvaatjes waardoor je verergering van couperose voorkomt. Een product welke dagelijks over een dagcrème geadviseerd wordt.

intensive care

redness & sensitivity - roodheid & gevoeligheid

​Een bijzonder systeem gespecialiseerd in de gevoelige, rosacea, eczeem en couperose huidconditie. De unieke producten zijn vrij van geurstoffen en andere twijfelachtige stoffen, waar juist een gevoelige huid snel op reageert. Uitzonderlijke resultaten voor een huid die juist om veilige “cosmetica” vraagt.

care & contour

cellulite - sinaasappelhuid

​Een natuurlijk body programma, welke inzetbaar is voor een gladdere, strakkere en stevigere lichaamshuid. Unieke oliën, antioxidanten en collageen stimulerende ingrediënten zorgen voor een mooi silhouet.

safe to sleep

night care & repair - nachtverzorging & herstel

​Uiterst voedzame, verzorgende en herstellende producten speciaal ontwikkeld om de schade die de huid overdag heeft opgelopen ’s nachts te kunnen herstellen. Dankzij de voedende en helende manuka honing voelt je huid zo goed als nieuw als je ’s morgens ontwaakt. Deze helende producten zijn aanbevolen voor alle huidcondities.

calming care

acne & breakouts - acne & onzuiverheden

​Gespecialiseerde bio-actieve werkstoffen, welke zeer resultaatgericht werken op een onzuivere, onregelmatige en acne huid met een verstoorde talgproductie. Dankzij het gebruik van de meest innovatieve biologische ingrediënten wordt de huid vernieuwd, talgproductie wordt in balans gebracht, waardoor onzuiverheden verdwijnen.